Disclaimer

Alle informatie op de website van VLH Welding Group B.V. is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het kan echter voorkomen dat de informatie aangeboden op deze website op onderdelen verouderd, niet volledig en/of (deels) onjuist is. De informatie aangeboden op deze website kan dagelijks worden gewijzigd. Bezoekers van onze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. VLH Welding Group is hiervoor niet aansprakelijk.

Al onze leveringen geschieden volgens onze algemene voorwaarden, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophan­del te Eindhoven.

Alle aanwezige informatie berust op auteursrecht. Verspreiding en/of kopiëren van  informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is verboden.

Indien u problemen ondervindt gedurende uw bezoek aan onze website en/of aanmerkingen heeft, verzoeken wij u vriendelijke contact met ons op te nemen.

Mocht u interesse hebben in producten uit ons assortiment, neem dan contact met ons op of stuur ons een e-mailbericht. 

Heeft u interesse in één of meerdere artikelen uit ons assortiment, neem dan eveneens contact op met ons of stuur een e-mail.